+31 (0)6 44 214 714info@studiokleur.nl

Kleding

foto-studio-Groot-PA070165 - bijgesnedenEen kleurrijke collectie merkkleding

Je vindt hier een werkelijk heel bijzondere collectie nauwelijks gedragen, soms zelfs nieuwe merkkleding in maat 36 t/m 44. Van o.a. Armani, Strenesse, Martin Margiela, Dries van Noten, Anne Fontaine e.v.a.
Ben je op zoek naar een speciale kleur t-shirt? Van het merk Slippely vind je bij StudioKleur een uitgebreide kleurencollectie. De mouwlengtes variëren van kort, driekwart tot lang. Behalve t-shirts kun je verder kiezen uit lange tops, tricot jurken, kokerrokjes en leggings. En ben je fan van de Eindhovense ontwerpster MLY, dan is het zeker de moeite waard om eens tussen haar OUTLET te komen neuzen. Ook van haar hand zijn de zijden tops en rokjes in kleurstellingen gecreëerd rond de 12 verschillende kleurtypes: een feest voor iedereen die een kleuradvies gehad heeft!

Kom gerust neuzen tussen de kleurrijke kleding. Op zaterdag tussen 10u en 15u ben ik meestal bezig met kleuradviezen en dan kun je gewoon binnenlopen. Maar bel even van tevoren of stuur een mailtje om zeker te weten of er iemand aanwezig is!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gehouden van open-huis dagen, aanbiedingsacties en workshops? Meld je aan voor de nieuwsbrief!