+31 (0)6 44 214 714info@studiokleur.nl

Kleding

foto-studio-Groot-PA070165 - bijgesnedenEen kleurrijke collectie merkkleding

Je vindt hier een werkelijk heel bijzondere collectie nauwelijks gedragen, soms zelfs nieuwe merkkleding in maat 36 t/m 42. Van o.a. Armani, Strenesse, Martin Margiela, Dries van Noten, Anne Fontaine e.v.a.

NIEUW!  NIEUW!  NIEUW!  NIEUW!  NIEUW!  NIEUW!
Ben je op zoek naar een speciale kleur t-shirt? Sinds kort heeft StudioKleur het merk Slippely in huis dus je vindt het hier gegarandeerd! De kleurencollectie is zeer uitgebreid en de mouwlengtes variëren van kort, driekwart tot lang. Behalve t-shirts kun je verder kiezen uit lange tops, tricot jurken, kokerrokjes en leggings. En ben je fan van de Eindhovense ontwerpster MLY, dan is het zeker de moeite waard om eens tussen haar OUTLET te komen neuzen. Ook van haar hand zijn de zijden tops en rokjes in kleurstellingen gecreëerd rond de 12 verschillende kleurtypes: een feest voor iedereen die een kleuradvies gehad heeft!

Om te komen neuzen tussen de kleurrijke kleding kun je élke vrijdagmiddag terecht tussen 14.00 en 16.00 uur (behalve tijdens schoolvakanties) en op de open-huis-dagen. Check altijd even op de website of er wijzigingen zijn in de openingstijden. Je kunt ook even bellen of mailen voor een afspraak.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gehouden van open-huis dagen, aanbiedingsacties en workshops? Meld je aan voor de nieuwsbrief!