+31 (0)6 44 214 714info@studiokleur.nl

Kleuradvies

Waarom een kleuradvies

Een frisse levendige uitstraling, sprankelende ogen, lijnen in je gezicht worden verzacht. Je merkt dat je je heel prettig voelt in kleuren die bij je horen, want ze vormen als het ware een verlengstuk van jezelf. Een wereld van kleur gaat voor je open. Je ontdekt dat je veel meer kleuren kunt dragen dan je altijd voor mogelijk had gehouden.

Ook merk je dat je garderobe veel meer combinatiemogelijkheden biedt omdat alle kleuren van je palet onderling harmoniëren. En eindelijk: géén miskopen meer! Weten dat je er goed uitziet is ook prettig voor de binnenkant: tevreden zijn met jezelf geeft zelfvertrouwen. De meest gehoorde reactie na een kleuradvies is dan ook: “Waarom heb ik dit niet veel eerder gedaan?!”.

Afgestemd op jouw unieke persoonlijkheid

Bij het kleuradvies gaan we op zoek naar kleuren die in harmonie zijn met jouw natuurlijke uitstraling. Je eigen kleur haar, ogen en huid zijn hierbij bepalend. Met behulp van gekleurde doeken bepalen we je kleurtype. Je ziet meteen dat goede kleuren je natuurlijke uitstraling onderstrepen en versterken. Het tegenovergestelde zie je ook: verkeerde kleuren maken hard en vermoeid en kunnen je er zelfs ouder doen uitzien.

Individueel of samen met anderen

Een uitgebreid individueel advies duurt circa 1 1/2 uur. Kom je niet alleen maar bijvoorbeeld samen met een paar vriendinnen, dan komt er voor elke extra persoon ongeveer 1 uur bij. Een kleurenadvies met meerdere mensen (vriendin, collega, partner, moeder, dochter), is zeker zo leuk en leerzaam. Het effect van kleuren zie je namelijk nog beter bij de ander. Bovendien ontvang je dan ieder een korting van €15,- (zie tarieven).

turquoise shutterstock_84687379 yellow achtergrond studiklur2 tangerine

Kleuradvies basis

Behalve voor een uitgebreid kleuradvies kun je ook kiezen voor een basis kleuradvies. Dit advies duurt ongeveer 45 minuten. Het verschil tussen deze adviezen zit in de make-up (alleen bij het uitgebreide advies is een make-upadvies inbegrepen) en in de ‘draping’. Draping wil zeggen dat we alle kleuren van je kleurenpalet doornemen om te kijken hoe jij al die kleuren het beste kunt gebruiken. Bijvoorbeeld: wat zijn goede kleuren voor je basiskleding, welke combinaties zijn mooi, welke kleuren zijn je echte top-kleuren. Dit wordt allemaal aangetekend op een kleurenlijst die je meekrijgt. Bij het basis advies nemen we de kleuren veel globaler door.

Na afloop van het kleuradvies krijg je je kleurprofiel mee met tips en adviezen voor kleding, make-up en haarkleur. Voor mannen zijn de adviezen in het kleurprofiel ook gericht op zakelijke kleding.Ook krijg je een kleurkaart op creditcard formaat; heel handig om mee te nemen dus die heb je altijd bij je.

Kleurenpaspoort

Wil je het nog luxer, dan kun je ervoor kiezen om ook een kleurenpaspoort aan te schaffen. Hierin zitten 36 stoffen kleurstalen die afgestemd zijn op jouw kleurtype. Je kunt de stalen eruit halen zodat je kunt gaan experimenteren met je kleuren en mooie combinaties kunt gaan maken.