+31 (0)6 44 214 714info@studiokleur.nl

Kleuranalyse Eindhoven

Een kleuranalyse op maat

Een frisse, levendige uitstraling, sprankelende ogen een boost voor je zelfvertrouwen. Dat is wat een kleuranalyse met je doet. Je merkt dat je je heel prettig voelt in kleuren die bij je horen, want ze vormen een verlengstuk van jezelf. Na een kleuranalyse gaat er een wereld van kleur gaat voor je open. Je ontdekt dat je veel meer kleuren kunt dragen dan je dacht. Je denkt al snel: “Waarom heb ik dit niet veel eerder gedaan!?”
Marieke Haagen, StudioKleur

Adviezen & Tarieven
Advies Omschrijving Duur Prijs
Kleuradvies
basis
Kleurenanalyse en aansluitend adviezen voor kleding, make-up en haarkleur, incl. kleurprofiel. 45 min €55/65*
Kleuradvies
uitgebreid
Kleurenanalyse en aansluitend volledige make-up en drapingJouw persoonlijke kleurenpalet wordt kleur voor kleur doorgenomen om te kijken hoe je iedere kleur kan gebruiken met adviezen voor kleding, make-up en haarkleur, incl. kleurprofiel. 75 min €75/90*
Stijladvies Kledingadvies over vormen, proporties, stoffen, dessins en accessoires, incl. stijlmap. 90 min €95/110*
Totaaladvies Een uitgebreid kleuradvies en stijladvies, met alles er op en er aan. 120 min €170/185*
*Het goedkoopste tarief geldt vanaf 2 personen.
De voordelen op een rijtje
De voordelen van StudioKleur De voordelen voor jou
Persoonlijk & deskundig Ontdek jouw persoonlijke kleurtype
Jarenlange ervaring Een boost voor je zelfvertrouwen
In Eindhoven of op locatie Ontdek welke kleuren je staan en welke niet
Voor vrouwen én mannen Nooit meer een kleding miskoop!
> Lees meer over onze werkwijze > Bekijk de ervaringen van anderen
Wat anderen over StudioKleur zeggen
 • Graag wil ik je nog een keer bedanken voor jouw adviezen gisteren! Ik had gisteravond een avond met allemaal vriendinnen en heb veel complimenten gekregen over de jas! Vanochtend heb ik meteen de makeup adviezen opgevolgd, en ook dit is niet onopgemerkt gebleven! Ik heb mijn geheim maar prijsgegeven.

  Kristine
  KristineKleuradvies & make-up advies
 • Wat ben ik blij dat ik bij jou ben geweest voor een kleuradvies! Het was erg leuk en ook leerzaam om te laten doen. Ik kies nu alleen nog maar voor de kleuren uit mijn kleuren-paspoort, waar kleuren bij zitten die ik zelf nooit eerder gekozen heb maar die echt heel erg goed bij me passen. Heb mijn kleuren-paspoort altijd bij me in m'n tas en het heeft me nu al vaak geholpen in twijfel situaties ;-)) Echt heel handig en fijn om te hebben! Ook met je make-up advies ben ik nog steeds erg blij en ik ben inmiddels gewend aan de "nieuwe kleuren" op mijn gezicht ;-)) Erg mooi! Kortom ik ben echt heel erg blij dat ik bij jou ben geweest voor een kleuradvies en ik kan het iedereen aanbevelen! Ik had het zelf al veel eerder moeten doen...! Hartelijk bedankt! Groetjes Lizette

  Lizette
  LizetteKleuradvies
 • Zo'n 23 jaar geleden heb ik een kleurenanalyse gedaan bij Marieke. Een investering die zich dubbel en dwars heeft terugverdiend. Ten eerste in tijdwinst tijdens het shoppen: je hoeft in winkels niet meer alle kleuren langs, maar alleen de kleuren uit je kleurenpalet. Als tweede bespaar je ook financieel flink, omdat je nooit geen miskopen meer hebt. Ik kan het iedereen aanbevelen.

  Trees
  TreesKleuradvies
 • Ik ben afgelopen vrijdag meteen de stad in gegaan en hetgeen wat ik geleerd heb in de praktijk gebracht! Goed gelukt! Met de analyse voel ik mij zekerder over de kleuren en kleding die ik draag, zeker iets wat iedereen eigenlijk zou moeten doen. Ik hoop dat het me wat miskopen zal besparen en ik mooie, volle kleuren in mijn kast kan toevoegen. Dank je wel!

  Veronique
  VeroniqueKleuradvies
Meer informatie

Meer info Kleuradvies Meer info Stijladvies

Contactinformatie

Informatie
Aanvragen

[contact-form-7 404 "Not Found"]