+31 (0)6 44 214 714info@studiokleur.nl

Over Marieke

Even voorstellen…

 

foto ManonMijn naam is Marieke Haagen. In september 1987 ben ik in Vught als kleurstylist gestart onder de naam Kies je Kleur / Color me Beautiful. Sinds mei 2011 ben ik met mijn adviesbureau gevestigd aan de Hoogstraat in Eindhoven en is de naam veranderd in Studiokleur. In de afgelopen jaren ben ik meerdere keren door Color me Beautiful met een award onderscheiden, zowel nationaal als internationaal, voor ‘beste CmB-er’. Je kunt er dus verzekerd van zijn dat je bij StudioKleur een goed en professioneel advies krijgt.

Mooi kleurensysteem

Tijdens een verblijf van 2 jaar in Canada en de Verenigde Staten midden jaren 80, heb ik kennis gemaakt met de kleurenanalyse van Color me Beautiful.  Al snel ontdekte ik hoe mooi dit kleurensysteem was. Vanuit een heel logische wetmatigheid blijkt dat ieder mens een geheel eigen natuurlijke schoonheid heeft die tevoorschijn en tot z’n recht komt door het dragen van specifieke kleuren. Terug in Nederland, waar de kleurenanalyse nog maar net z’n intrede had gedaan, ben ik in 1987 door Color me Beautiful opgeleid.

In mijn jeugd was ik al gefascineerd door kleur, stijl en kleding. Vandaar dat ik de opleiding Textiele Werkvormen en de Modeacademie heb gevolgd. Door de combinatie van al deze opleidingen, heb ik veel kennis en inzicht verkregen in het, soms ingewikkelde samenspel van kleur, kledingstijl, postuur en persoonlijke uitstraling.

Mijn motto

Door mijn langdurige ervaring binnen dit vakgebied kun je vertrouwen op een vakkundig en juist advies. Mijn motto is dat kwaliteit voor alles gaat. Zorgvuldig kijken en werken staan bij mij voorop. Om een goede kleur- en stijlanalyse te maken is het essentieel om de persoon achter de kleding te leren kennen. Iedereen is uniek. Daarom vind ik het heel belangrijk om te luisteren naar de wensen van de klant.

Mijn uitdaging is om jouw natuurlijke schoonheid tot zijn recht te laten komen. Het is mooi dat je het ook zelf meteen kunt zien: dat kleuren je natuurlijke uitstraling kunnen onderstrepen en versterken.